Τρόποι Πληρωμής

Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή)

Πληρώστε με μετρητά, κατά την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (σπίτι, γραφείο κ.α.) ή στο κατάστημα της μεταφορικής εταιρίας.

Πληρωμή με πιστωτική - χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα

To pharmup δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες:Visa, Mastercard και Diners.

Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας, τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα,ακολουθήστε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας,τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της κάρτας, καθώς επίσης και τον 3ψήφιο αριθμό (CVV) που αναγράφεται στο πίσω μέρος της Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα, θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο που επιδεικνύει την πιστωτική κάρτα και επιθυμεί να πληρώσει με αυτή για εσάς. Σε περίπτωση που η παραγγελία πραγματοποιείται στα στοιχεία και για λογαριασμό εταιρείας, τότε η πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιείται πρέπει να είναι εταιρική∙ δηλαδή να έχει εκδοθεί στα στοιχεία της αντίστοιχης εταιρείας. Κατά την παραλαβή της παραγγελίας, θα πρέπει να είναι παρών ο κάτοχος της εταιρικής πιστωτικής κάρτας, με την κάρτα και την ταυτότητα του.

Τραπεζικό έμβασμα ή Ε-Banking

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας με κατάθεση ή μεταφορά χρημάτων στην Τράπεζα Πειραιώς ή στην Εθνική Τράπεζα, στους λογαριασμούς:

Τράπεζα Πειραιώς
Αρ. Λογαριασμού:
5761073218437

-

Εθνική Τράπεζα
Αρ. Λογαριασμού:
20444033201

και στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής στο sales@pharmup.gr, αναγράφοντας τον αριθμό παραγγελίας σας, ώστε να γίνει εύκολα και γρήγορα η ταυτοποίηση. Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, δρομολογούμε την παραγγελία σας.

Παραλαβή και πληρωμή με μετρητά ή με κάρτα, στο φυσικό μας κατάστημα στη Λ. Καλοκαιρινού 253-255 (Χανιώπορτα)

Αφού επιλέξετε, ως Μέθοδο Αποστολής, κατά την παραγγελία σας, την «Παραλαβή από κατάστημα», μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα σας από την επόμενη ημέρα - εφόσον αυτά είναι άμεσα διαθέσιμα. Η παραλαβή πραγματοποιείται στο κατάστημα «Φαρμακείο Παρασύρης», στη Λ. Καλοκαιρινού 253-255 (Χανιώπορτα), από Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 -21:00 και το Σάββατο 08:00 – 20:00.

Η εξόφληση της παραγγελίας θα γίνει στο ταμείο του καταστήματος, κατά την παραλαβή. Σε περίπτωση που επιλέξετε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με πιστωτική κάρτα, σας ενημερώνουμε ότι η χρέωση θα γίνει στο φυσικό κατάστημα. Θα πρέπει να έχετε μαζί σας την πιστωτική κάρτα και την ταυτότητα σας (ή το διαβατήριο), κατά την εξόφληση της παραγγελίας στο ταμείο του καταστήματος.

Πληρωμή μέσω PayPal

Επιλέγοντας ως τρόπο πληρωμής το PayPal, μεταφέρεστε αυτόματα στη σελίδα του PayPal, για την πραγματοποίηση της συναλλαγής και την εξόφληση της παραγγελίας. To PayPal αποτελεί τον πιο γνωστό, ασφαλή και αξιόπιστο διαμεσολαβητή για οnline συναλλαγές. Εάν δεν διαθέτετε λογαριασμό PayPal, μπορείτε να εγγραφείτε εδώ, χρησιμοποιώντας την χρεωστική ή την πιστωτική σας κάρτα ή μέσω του τραπεζικού σας λογαριασμού.

Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω PayPal αφορούν αποκλειστικά παράδοση στον χώρο του πελάτη και δεν συνδυάζονται με άλλους τρόπους πληρωμής. Για απορίες και πληροφορίες σχετικά με τις πληρωμές, μπορείτε να μεταφερθείτε εδώ. Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω PayPal διέπονται από τους Όρους & Συνθήκες της υπηρεσίας PayPal.