Τρόποι Αποστολής & Παράδοσης Προϊόντων

Αποστολή και παράδοση προϊόντων

Αφού ολοκληρωθεί η παραγγελία σας και λάβετε το σχετικό ενημερωτικό μήνυμα* με τον αριθμό της, ξεκινάει η επεξεργασία της. Η επεξεργασία - δηλαδή - πραγματοποιείται την ίδια ημέρα της καταχώρησης ή την επόμενη εργάσιμη, με στόχο την αμεσότερη δυνατή αποστολή.

*Καλό είναι να ελέγχονται όλοι οι φάκελοι της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης («ανεπιθύμητα», «κοινωνικά», «προσφορές»), διότι το email ενδέχεται να μην καταχωρηθεί πάντα στα «εισερχόμενα».

Η παραλαβή από το κατάστημα μας είναι δωρεάν

Μόλις η παραγγελία σας είναι έτοιμη, θα σας ενημερώσουμε με προσωπικό μήνυμα (e-mail),Η παραλαβή της γίνεται όλες τις ώρες και ημέρες λειτουργίας του φυσικού καταστήματος (Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 -20:30∙ Σάββατο 08:00 – 20:00 - Λ. Καλοκαιρινού 253-255, Ηράκλειο Κρήτης). Η παραγγελία σας θα παραμείνει στο φυσικό μας κατάστημα για 10 εργάσιμες ημέρες.

Ημερομηνίες και ώρες παράδοσης

Οι ημέρες παράδοσης είναι από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 09.00 μέχρι 17.00 για όλες τις περιοχές της Ελλάδας. Για το εξωτερικό, ισχύουν οι ώρες παράδοσης της εκάστοτε μεταφορικής εταιρείας.

Έξοδα αποστολής / Δωρεάν παράδοση

Για παραγγελίες άνω των 50€ και μέχρι 3kg και με αντικαταβολή, τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα.

Άνω των 50€

Κάτω των 50€

Μέχρι 3kg δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Γενικά έξοδα αποστολής 2.99€

Επιβάρυνση αντικαταβολής: 1,50€

Επιβάρυνση αντικαταβολής: 1,50€

Για κάθε επιπλέον κιλό, από τα 3kg και πάνω, 1.50€ επιβάρυνση


Για κάθε επιπλέον κιλό, από τα 3kg και πάνω, 1.50€ επιβάρυνση


Παραλαβή στην Κύπρο

Η παράδοση γίνεται εντός 10 ημερών από την ημέρα αποστολής και με μοναδική μέθοδο πληρωμής μόνο με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, την πιστωτική κάρτα ή το Paypal.

Delivery την ίδια μέρα στο Ηράκλειο Κρήτης

Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας αυθημερόν, από τις 18:00 έως τις 20:00 (για παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 16:00) με χρέωση 2,99 ευρώ

Την επόμενη ημέρα παραδίνονται οι παραγγελίες που γίνονται μετά τις 16:00

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη από Δευτέρα ως Παρασκευή.

Η πληρωμή μπορεί να γίνει και με τη χρήση πιστωτικής κάρτας. .

Η υπηρεσία “Delivery” αφορά περιοχές του Ηρακλείου Κρήτης. Συγκεκριμένα, από το Γάζι ως την Αλικαρνασσό και από το παραλιακό μέτωπο (κέντρο) του Ηρακλείου ως τις Βασιλειές (Δημοτική Ενότητα Γαζίου, Δημοτική Ενότητα Αλικαρνασσού, Ηράκλειο μέχρι τις Βασιλειές)