Ποιοί είμαστε

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.pharmup.gr αποτελεί τον καθημερινό σας σύμβουλο, το διαδικτυακό τόπο που θα αποτελέσει το αγαπημένο σας ηλεκτρονικό κατάστημα για προϊόντα καθημερινής φροντίδας, ομορφιάς και περιποίησης.

Το www.pharmup.gr αποτελεί το ηλεκτρονικό κατάστημα των Φαρμακείων «Παρασύρης» που ιδρύθηκαν το 1978 στο Ηράκλειο.

Το πρώτο φαρμακείο ιδρύθηκε το 1978, με στόχο να ανταποκριθούμε στις ανάγκες υγείας και ομορφιάς καθενός ξεχωριστά.

Το 2008 ιδρύσαμε το δεύτερο φαρμακείο στο Ηράκλειο, με την εταιρία μας να προχωρά σε ένα ακόμα μεγάλο βήμα με το άνοιγμα του τρίτου φαρμακείου το 2017 στο κέντρο του Ηρακλείου.

Τα χρόνια αυτά, μαζί με τους φαρμακοποιούς και τα στελέχη μας, μέσα από μια δοκιμασμένη σχέση εμπιστοσύνης, συνεχίζουμε σε ένα σύγχρονο περιβάλλον, να παρέχουμε με επιστημονική γνώση και εμπειρία εξατομικευμένες και προσιτές υπηρεσίες φαρμακευτικής περίθαλψης και ομορφιάς.

Πλέον και μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συνεχίζουμε τη σχέση συνεργασίας που έχουμε αποκτήσει τα χρόνια αυτά.

Μέσα από το www.pharmup.gr επιδιώκουμε τη συνεχή ενημέρωσή σας, γύρω από τα τελευταία και πλέον εξελιγμένα προϊόντα για όλη την οικογένεια. Με ειδικές προσφορές, promo πακέτα, αλλά και πολλές εκπλήξεις είμαστε βέβαιοι ότι θα καλύψουμε κάθε σας ανάγκη. Τα προϊόντα σε όλες τις ενότητες και τις κατηγορίες του www.pharmup.gr είναι τοποθετημένα με χρηστικό τρόπο, συνοδευόμενα από όλες τις πληροφορίες που θα σας φανούν χρήσιμες.

Στόχος μας να υπηρετήσουμε τις διαχρονικές αξίες που καθιέρωσαν τα φαρμακεία «Παρασύρης», την υπευθυνότητα, την επιστημονική κατάρτιση των συνεργατών μας, την πληρότητα και την αμεσότητα στην εξυπηρέτηση. Όραμά μας, τα φαρμακεία μας να αποτελούν σημείο αναφοράς για όλη την οικογένεια, πάθος μας να προσπαθούμε καθημερινά για το καλύτερο.

Στο επίκεντρο τους ενδιαφέροντός μας είναι ο πελάτης, όλοι εσείς. Με σεβασμό και κατανόηση, επιδιώκουμε την παροχή υψηλών υπηρεσιών για την καθεμιά και τον καθένα από εσάς. Με τη συνεχή εκπαίδευση και ενημέρωση του προσωπικού μας, με καινοτόμες επιστημονικές προτάσεις, αναλαμβάνουμε τις πρωτοβουλίες που εσείς μας ζητάτε.

Εσείς μας εμπιστεύεστε και εμείς τιμούμε την εμπιστοσύνη σαςΣτοιχεία Εταιρείας:

Επωνυμία: Γ. ΠΑΡΑΣΥΡΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΑΦΜ: 999485379 - ΔΟΥ: ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Αρ. ΓΕΜΗ: 123283427000

Έδρα: Λ. Καλοκαιρινού 253-255, 71202, Ηράκλειο Κρήτης

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2810314000