Lamberts Iron 14mg 100tabs

5055148401931
15,00 
10,39 
Κερδίζετε: 4,61 €
Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων
Συμπληρώματα Διατροφής
Μεταφορικά
  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€
  • Άμεση παράδοση με ACS ή ΕΛΤΑ Courier
  • Same Day Delivery εντός Ηρακλείου Κρήτης
Τρόποι Πληρωμής
Πλεονεκτήματα

Περιγραφή

Η διατροφική ανεπάρκεια σιδήρου είναι η πιο γνωστή ανεπάρκεια μετάλλου στον κόσμο σήμερα, σύμφωνα με επίσημες μελέτες του οργανισμού παγκόσμιας υγείας.
Όλες οι ηλικίες και των δύο φύλων διατρέχουν σημαντικό κίνδυνο, αλλά κυρίως οι γυναίκες που βρίσκονται στην αναπαραγωγική ηλικία. Επίσημες έρευνες στο Ηνωμένο Βασίλειο δείχνουν ότι το 89% των νεαρών γυναικών έχουν μια ημερήσια πρόσληψη σιδήρου μικρότερη της συνιστώμενης δοσολογίας που είναι 14,8 mg. Αυτό αντανακλά την μεγαλύτερη κατανάλωση μενού λαχανικών και την φθίνουσα κατανάλωση κόκκινου κρέατος. Η κατανάλωση τροφών με χαμηλή περιεκτικότητα θα οδηγήσει τελικά στην εξάντληση των αποθηκών σιδήρου στο σώμα, παρ’όλο που το σώμα έχει την ιδιότητα να διατηρεί τα επίπεδα αιμοσφαιρίνης στο σώμα για λογαριασμό άλλων οργάνων του σώματος (για περισσότερες πληροφορίες δείτε το 8440 Florisene.
Το πρόβλημα της δυσκοιλιότητας, που συχνά προκαλείται από άλλα συμπληρώματα σιδήρου, καταφέραμε να το αποφύγουμε με τη συγκεκριμένη μορφή σιδήρου (citrate), χωρίς να δυσκολεύεται η απορρόφησή του από τον οργανισμό. Κάτι τέτοιο είναι σημαντικό καθώς η συμμόρφωση των ασθενών είναι απαραίτητη όταν γίνεται πρόσληψη συμπληρώματος σιδήρου καθώς η αναπλήρωση των εξαντλημένων αποθηκών σιδήρου μπορεί να διαρκέσει και μήνες.



Brand:
Lamberts
Τύπος Χορήγησης:
Χάπια
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν
  • Best Sellers
  • Νέα Προϊόντα
  • Δημοφιλή Προϊόντα