Doctor's Formulas Vitamin K2 120 Κάψουλες

5200403400321
42,00 
25,79 
Κερδίζετε: 16,21 €
Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων
Συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει βιταμίνες Κ2 και C
Μεταφορικά
  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€
  • Άμεση παράδοση με ACS ή ΕΛΤΑ Courier
  • Same Day Delivery εντός Ηρακλείου Κρήτης
Τρόποι Πληρωμής
Πλεονεκτήματα

Περιγραφή

Η Doctor's Formula Vitamin K2 είναι ένα διατροφικό συμπλήρωμα βιταμίνη Κ2 σε συνδυασμό με βιταμίνη C που συμβάλει στην κρδιαγγειακή υγεία καθώς και στην υγεία των οστών.

Φόρμουλα για οστά και αγγεία: Συστατικά και δράση

Η βιταμίνη Κ2 αποτελεί μια μορφή της βιταμίνης Κ, η οποία φυσιολογικά παράγεται από τη χλωρίδα του εντέρου. Είναι μια λιποδιαλυτή βιταμίνη και συμμετέχει στη σύνθεση πρωτεϊνών στο ήπαρ και στην υγεία των οστών αυξάνοντας την εναπόθεση ασβεστίου στα οστά. Συμβάλλει στην αντιμετώπιση της οστεοπόρωσης και μειώνει τη ρυθμό έκπτωσης της οστικής μάζας στου ενήλικες. Επιπλέον συμμετέχει στην καρδιαγγειακή υγεία καθώς παρεμποδίζει τηνεναπόθεση ασβεστίου στα αρτηριακά τοιχώματα. Συμμετέχει στους μηχανισμούς πήξης του αίματος και έλλειψη της ενδέχεται να οδηγήσει σε αιμορραγικά επεισόδια. Η Κ2 ή αλλιώς γνωστή ως μετακινόνη, είναι η πλέον ενεργός μορφή η οποία και έχει καλύτερη απορρόφηση και μεγαλύτερο χρόνο ζωής στο αίμα.

Η βιταμίνη C είναι απαραίτητη για τη σύνθεση του κολλαγόνου, σημαντικό δομικό στοιχείο αγγείων, τενόντων, συνδέσμων και οστών. Ακόμη παίζει σημαντικό ρόλο στη σύνθεση της νορεπινεφρίνης (σημαντικός νευροδιαβιβαστής). Επιπλέον, χρειάζεται για τη σύνθεση της καρνιτίνης (μεταφορά λιπών στα μιτοχόνδρια). Μελέτες δείχνουν ότι εμπλέκεται στο μεταβολισμό της χοληστερίνης σε χολικά οξέα, που επηρεάζουν τα επίπεδα της χοληστερίνης στο αίμα και ευθύνονται για την εμφάνιση πετρών στη χολή. Επιπλέον, διεγείρει την παραγωγή και την λειτουργία των λευκών αιμοσφαιρίων, ειδικά των ουδετερόφυλων, των λεμφοκυττάρων και των φαγοκυττάρων. Προστατεύει την ακεραιότητα των κυττάρων του ανοσοποιητικού συστήματος ενώ μέσω της αντιοξειδωτικής της ικανότητας, προστατεύει τα λευκά αιμοσφαίρια από την αυτοοξείδωση μέσω της ενίσχυσης των επιπέδων γλουταθειόνης τους.

Συστατικά

Βιταμίνη Κ2 200mcg

Βιταμίνη C 10mg

Άλλα συστατικά: μαλτοδεξτρίνη, ζελατίνη (κάψουλα).

Οδηγίες Χρήσης

Μία κάψουλα την ημέρα. Να μη λαμβάνεται από άτομα που παίρνουν αντιπηκτική αγωγή.

Brand:
Doctor's Formulas
Τύπος Χορήγησης:
Χάπια
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν
  • Best Sellers
  • Νέα Προϊόντα
  • Δημοφιλή Προϊόντα