Lamberts Vitamin E 250 IU 100tabs

5055148400033
31,00 
21,59 
Κερδίζετε: 9,41 €
Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων
Συμπήρωμα διατρόφής
Μεταφορικά
  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€
  • Άμεση παράδοση με ACS ή ΕΛΤΑ Courier
  • Same Day Delivery εντός Ηρακλείου Κρήτης
Τρόποι Πληρωμής
Πλεονεκτήματα

Περιγραφή

Η φυσική Βιταμίνη Ε (με την μορφή της ‘d’-alpha-tocopherol) έχει αποδειχθεί ότι διαθέτει δύο φορές μεγαλύτερη δραστικότητα σε σχέση με άλλες αντίστοιχες συνθετικές μορφές α-τοκοφερόλης (dl-alpha-tocopherol) που περιέχονται σε  παρόμοια σκευάσματα Βιταμίνης Ε που κυκλοφορούν στην αγορά.

Ιδιότητες

Η Βιταμίνη Ε έχει αναγνωριστεί από πολλούς ερευνητές ως ένα από τα σημαντικότερα διατροφικά αντιοξειδωτικά για τον άνθρωπο.Συγκεκριμένα  θεωρείται ως το κατεξοχήν μη- πολικό αντιοξειδωτικό προστατεύοντας τις κυτταρικές μεμβράνες , (συμπεριλαμβανομένων των μεμβρανών των κυττάρων του βρογχικού και του αγγειακού ενδοθηλίου) και τις λιποπρωτεΐνες από την οξειδωτική αποσύνθεση. Αυτό επιτυγχάνεται με την αναγωγή των υπεροξυριζών, των ριζών των λιπαρών οξέων και την αναστολή των αντιδράσεων της λιπιδιακής υπεροξείδωσης. Μελέτες δείχνουν επίσης πως συμβάλλει στην διατήρηση της υγείας της καρδιάς, προφυλάσσοντας τα πολυακόρεστα λιπαρά οξέα από την οξείδωση και εμποδίζοντας τη μετατροπή τους σε ακόρεστα λιπαρά οξέα. Η Βιταμίνη Ε συνίσταται επίσης κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης όπως και για τη διατήρηση της καλής υγείας του δέρματος και του αναπαραγωγικού συστήματος. Οι τοκοφερόλες (tocopherols) αποτελούν μια ομάδα λιποδιαλυτών χημικών ενώσεων παρόμοιας χημικής δομής (ομόλογες ενώσεις) με έντονες αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Παρουσιάζουν πολλαπλές φυσιολογικές δράσεις και η πρόσληψη από τον ανθρώπινο οργανισμό σε μικρές ποσότητες μέσω της τροφής είναι απαραίτητη. Συλλογικά οι τοκοφερόλες είναι γνωστές ως βιταμίνη Ε και συναντώνται σε φυτικά έλαια και γενικά σε φυτικής προέλευσης τροφές. Οι τοκοφερόλες διακρίνονται με τα γράμματα του ελληνικού αλφαβήτου σε : α, β, γ, δ, ε, ζ και η. Η σημαντικότερη εξ αυτών είναι η α τοκοφερόλη (d-alpha-tocopherol), καθώς χαρακτηρίζεται από καλύτερη απορρόφηση και βιοδιαθεσιμότητα και με αυτή την μορφή έχει διεξαχθεί η πλειονότητα των κλινικών μελετών.

Κύρια Χαρακτηριστικά

Η  VIT-E της Lamberts παράγεται από τους σπόρους του ηλιοτρόπιου (φυσική βιταμίνη Ε) υπό την μορφή ‘d’-alpha tocopherol που είναι η πλέον συγγενής με την VIT-E που λαμβάνεται από τις τροφές.

Συστατικά

Κάθε κάψουλα αποδίδει: Vitamin E (in the natural d-alpha form)   168mg (250iu)

Συστατικά που χρησιμοποιούνται στη κάψουλα: Capsule Shell (Modified Starch, Glycerol, Gelling, Agent: Carageenan), Sunflower Seed Oil.

Οδηγίες Χρήσης

1 με 2 κάψουλες ημερησίως.

Προφυλάξεις

Πάσχοντες από αρτηριακή υπέρταση θα πρέπει αρχικά να λαμβάνουν βιταμίνη Ε με μικρή περιεκτικότητα σε iu και κατόπιν να αυξάνουν σταδιακά τις iu, πάντοτε με τη σύμφωνη  του γιατρού. Άτομα που λαμβάνουν αντιπηκτικά φάρμακα ή ασπιρίνη θα πρέπει να συμβουλεύονται το γιατρό για τη συμπληρωματική λήψη Βιταμίνης Ε.

Brand:
Lamberts
Τύπος Χορήγησης:
Χάπια
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν
  • Best Sellers
  • Νέα Προϊόντα
  • Δημοφιλή Προϊόντα