Solgar Ester-C Plus 500mg 50 Κάψουλες

033984010383
25,00 
16,95 
Κερδίζετε: 8,05 €
Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων
Βιταμίνες Υψηλή απορρόφηση-εισροή στην κυκλοφορία του αίματος σε μεγάλες ποσότητες και γρηγορότερα
Μεταφορικά
  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€
  • Άμεση παράδοση με ACS ή ΕΛΤΑ Courier
  • Same Day Delivery εντός Ηρακλείου Κρήτης
Τρόποι Πληρωμής
Πλεονεκτήματα

Περιγραφή

Όλοι γνωρίζουν τα οφέλη της βιταμίνης C και την συνεισφορά της στην άμυνα του οργανισμού. Λίγοι γνωρίζουν όμως πόσο εύκολα καταστρέφεται και πόσο λίγη τελικά απομένει στις τροφές μέχρι την κατανάλωσή τους.


Η Ester-C® της Solgar είναι μια πρωτοποριακή μη όξινη μορφή βιταμίνης C με ενσωματωμένα: σύμπλεγμα κιτρικών βιοφλαβονοειδών, acerola, καρπούς αγριοτριανταφυλλιάς, ρουτίνη και τους φυσικά ευρισκομένους μεταβολίτες της βιταμίνης C: L-θρεονικό, L-λυξονικό και L-ξυλονικό οξύ.


Οι μεταβολίτες βοηθούν τη βιταμίνη να μπει στην κυκλοφορία του αίματος γρηγορότερα, σε μεγαλύτερες ποσότητες και με λιγότερες απώλειες με αποτέλεσμα η Ester-C® της Solgar να απορροφάται περίπου τέσσερις φορές περισσότερο, να ενεργοποιείται δύο φορές γρηγορότερα και να παραμένει στην κυκλοφορία δύο φορές περισσότερο σε σχέση με την κανονική βιταμίνη C.
Επιπρόσθετα, οι μεταβολίτες της Ester-C® βοηθούν τη βιταμίνη να διεισδύσει στα λευκά αιμοσφαίρια αποτελεσματικότερα. Τα λευκά αιμοσφαίρια, ως γνωστόν, απαιτούν για το μεταβολισμό τους υψηλά επίπεδα βιταμίνης C. Κατ’ αυτόν τον τρόπο η Ester-C® ενισχύει τον καίριο ρόλο των λευκών αιμοσφαιρίων, τον οποίο έχουν στο ανοσοποιητικό σύστημα.
Το συμπλήρωμα διατροφής Ester-C® της Solgar είναι πολύ χρήσιμο για την πρόληψη των κρυολογημάτων.



Brand:
Solgar
Τύπος Χορήγησης:
Χάπια
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν
  • Best Sellers
  • Νέα Προϊόντα
  • Δημοφιλή Προϊόντα