VivaPharm Urinal 60tabs

8595165265323
29,00 
18,69 
Κερδίζετε: 10,31 €
Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων
Συμπλήρωμα διατροφής με εκχύλισμα Cranberry που συμβάλλει στην υγεία του ουροποιητικού συστήματος και στην αντιμετώπιση ουρολοιμώξεων
Μεταφορικά
  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€
  • Άμεση παράδοση με ACS ή ΕΛΤΑ Courier
  • Same Day Delivery εντός Ηρακλείου Κρήτης
Τρόποι Πληρωμής
Πλεονεκτήματα

Περιγραφή

Συμπλήρωμα διατροφής με εκχύλισμα Cranberry που συμβάλλει στην υγεία του ουροποιητικού συστήματος και στην αντιμετώπιση ουρολοιμώξεων.

Η λοίμωξη του ουροποιητικού συστήματος έχει σαν αποτέλεσμα πολλά δυσάρεστα και επώδυνα συμπτώματα όπως είναι η συχνή ανάγκη για ούρηση, τσούξιμο, πόνος στην κοιλιακή χώρα ή πόνος στην οσφυϊκή περιοχή ή ακόμα και αίμα στα ούρα. Η συχνή και παραμελημένη λοίμωξη οδηγεί συνήθως σε χρόνια νόσο του ουροποιητικού συστήματος. Η λοίμωξη του ουροποιητικού συστήματος επηρεάζει το γενικό πληθυσμό, και ιδιαίτερα τις γυναίκες λόγω της διαφορετικής ανατομίας του γυναικείου σώματος. Σχεδόν κάθε γυναίκα πάσχει τουλάχιστον μια φορά στη διάρκεια ζωής της, από λοίμωξη του ουροποιητικού συστήματος. Για να βοηθήσουμε στη μείωση της λοίμωξης και ιδιαίτερα στην πρόληψη της υποτροπιάζουσας φλεγμονής, έχουμε αναπτύξει ένα ειδικό προϊόν, το URINAL.


Οι κάψουλες URINAL περιέχουν τυποποιημένο εκχύλισμα NutriCran™ από cranberries (Vaccinium macrocarpon) που αυτό εγγυάται την αντίστοιχη ποσόητα δραστικών ουσιών και έχει θετική επίδραση στη δραστηριότητα του ουροποιητικού συστήματος. Το εκχύλισμα NutriCran™ είναι μια πλούσια πηγή βιταμινών, βιοφλαβονοϊδών, φαινολικών ενώσεων και άλλων φυσικών ουσιών που έχουν μια θετική επίδραση στην υγεία του ανθρώπινου σώματος. Το NutriCran™ βοηθά στο να προληφθεί η προσκόλληση των επιβλαβών βακτηριδίων, και ιδιαίτερα Escherichia coli, στα τοιχώματα της ουρήθρας και της ουροδόχου κύστης (το Ε. COLI είναι κατά 85% η αιτία όλων των λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος). Το URINAL μπορεί να χρησιμοποιηθεί μαζί με τα αντιβιοτικά. Η καθημερινή χρήση βοηθά να προληφθεί η υποτροπή της λοίμωξης.

Δράσεις:
• Επιδρά θετικά κατά τη διάρκεια της λοίμωξης και της φλεγμονής του ουροποιητικού συστήματος
• Συνιστάται για πρόληψη των υποτροπών της φλεγμονής
• Βοηθά στην αποτροπή της προσκόλλησης των βακτηριδίων στα τοιχώματα του ουροποιητικού συστήματος
• Περιέχει φυσικές ουσίες και δεν έχει καθόλου παρενέργειες

Συστατικά

Cranberries (NutriCran®): 200mg

CystiCran®: 3mg

Οδηγίες Χρήσης

1-3 μαλακές κάψουλες ημερησίως με 1 ποτήρι νερό.

Brand:
VivaPharm
Τύπος Χορήγησης:
Χάπια
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν
  • Best Sellers
  • Νέα Προϊόντα
  • Δημοφιλή Προϊόντα