Power Health Classics Arthrosis Fast 20 Κάψουλες

5200321009811
30,00 
18,29 
Κερδίζετε: 11,71 €
Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων
Ειδικό για Αρθρώσεις
Μεταφορικά
  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€
  • Άμεση παράδοση με ACS ή ΕΛΤΑ Courier
  • Same Day Delivery εντός Ηρακλείου Κρήτης
Τρόποι Πληρωμής
Πλεονεκτήματα

Περιγραφή

To Platinum Arthrosis Fast της Power Health συμβάλλειστην άμεση ανακούφιση από τον πόνο των αρθρώσεων. Είναι ιδανικό για άτομα με οξείς πόνους στις αρθρώσεις, άτομα με αρθρώσεις σε φλεγμονή, άτομα που ταλαιπωρούνται από αρθρίτιδες, ηλικιωμένους με αρθριτικά, αθλητές, άτομα πριν και μετά μίας ορθοπεδικής επέμβασης και άτομα που εργάζονται σε ορθοστασία ή καθιστική ζωή καθώς κια για υπέρβαρους που καταπονούν τις αρθρώσεις των κάτω άκρων.

Tα χαρακτηριστικά του Arthrosis Fast της Power Health είναι η νέα τεχνολογία με φυτοσώματα για ταχύτερη απορρόφηση των συστατικών καθώς και ότι βρίσκει άμεσα και γρήγορα το σημείο της φλεγμονής. Εχει μοναδική 5πλή σύνθεση _άμεσης δράσης_ στον πόνο και την φλεγμονή, χωρίς παρενέργειες στο γενικό υγιή πληθυσμό. Διαθέτει φυσική σύνθεση και είναι εγκεκριμένα και κλινικά μελετημένα τα συστατικά του.

Περιέχει τιτλοδοτημένο εκχύλισμα μποσβέλλιας, κουρκουμά και μαύρου πιπεριού τα οποία έχουν παυσίπονη δράση και δρουν στην αντιμετώπιση των φλεγμονών.Επιπλέον, περιέχει γλυκοζαμίνη, χονδροϊτίνη, Βιταμίνη Β και C,που βοηθούν τόσο στην αναδόμηση του χόδρου όσο και στην καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος. Ακόμα, το μαγγάνιο,ο χαλκός και το σελήνιο συμβάλλουν στο σχηματισμό και τη διατήρηση του φυσιολογικού συνδετικού ιστού.Χωρίς γλουτένη, λακτόζη και συντηρητικά.

Συσκευασία: 20 κάψουλες σε γυάλινο περιέκτη.

Brand:
Power Health
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν
  • Best Sellers
  • Νέα Προϊόντα
  • Δημοφιλή Προϊόντα