Licener Αντιφθειρικό Σαμπουάν 100ml

8717344390415
16,70 
9,68 
Κερδίζετε: 7,02 €
Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων
Εξοντώνει ψείρες και κόνιδες
Μεταφορικά
  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€
  • Άμεση παράδοση με ACS ή ΕΛΤΑ Courier
  • Same Day Delivery εντός Ηρακλείου Κρήτης
Τρόποι Πληρωμής
Πλεονεκτήματα

Περιγραφή

To Licener αντιφθειρικό σαμπουάν εξοντώνει ψείρες και κόνιδες με πολύ αποτελεσματικό και ασφαλή τρόπο, σε μία μόνο εφαρμογή. Είναι ένα ήπιο, φυσικό σαμπουάν χωρίς χημικές ουσίες. Κύριο συστατικό του, το εκχύλισμα Neem, το οποίο εισέρχεται στο αναπνευστικό σύστημα της ψείρας με αποτέλεσμα να μην παίρνει αρκετό οξυγόνο και έτσι να πεθαίνει. Με τον ίδιο τρόπο εξαλείφονται και οι κόνιδες. Εξοντώνει ψείρες και κόνιδες με μία μόνο χρήση.

Οδηγίες Χρήσης

Βήμα 1: Eφαρμόστετοσαμπουάν Licener σε στεγνά μαλλιά.
Βάλτε αρκετή ποσότητα σαμπουάν ώστε να καλυφθούν όλα τα μαλλιά. Η ποσότητα εξαρτάται από το μήκος των μαλλιών αλλά θα πρέπει να καλυφθεί όλο το μήκος από την ρίζα έως τις άκρες. Κάντε καλό μασάζ και αφήστε για 10 λεπτά να δράσει. Εάν άλλα μέλη της οικογένειας έχουν ψείρες τότε θα πρέπει να γίνει η θεραπεία με το σαμπουάν Licener την ίδια μέρα σε όλους για να αποφύγετε νέα επιμόλυνση.
Βήμα 2: Ξεβγάλτε καλά το σαμπουάν Licener.
Ξεβγάλτε καλά το σαμπουάν Licener με άφθονο χλιαρό νερό. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε και άλλο σαμπουάν μετά την χρήση του σαμπουάν Licener. Μπορείτε εάν επιθυμείτε να χτενίσετε τα μαλλιά με το ειδικό χτενάκι για να απομακρύνεται τις νεκρές ψείρες και κόνιδες.

Brand:
Health Plus
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν
  • Best Sellers
  • Νέα Προϊόντα
  • Δημοφιλή Προϊόντα