Eubos Red Liquid Washing Emulsion 400ml

4021354031560
11,50 
7,69 
Κερδίζετε: 3,81 €
Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων
Υγρό καθαρισμού για τον καθημερινό καθαρισμό & την περιποίηση προσώπου & σώματος,Χωρίς Σαπούνι
Μεταφορικά
  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€
  • Άμεση παράδοση με ACS ή ΕΛΤΑ Courier
  • Same Day Delivery εντός Ηρακλείου Κρήτης
Τρόποι Πληρωμής
Πλεονεκτήματα

Περιγραφή

Υγρό καθαρισμού, για τον καθημερινό καθαρισμό και την περιποίηση προσώπου και σώματος.

Ειδικά επιλεγμένο μίγμα ουσιών καθαρισμού, απαλό για το δέρμα, με τον συνδυασμό ενεργών συστατικών ενυδάτωσης. Προσφέρει βαθύ καθαρισμό αφαιρώντας τη λιπαρότητα και τα νεκρά κύτταρα, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει τη φυσική βιόσφαιρα του δέρματος και ενισχύει την φυσική προστατευτική λειτουργία του ενάντια σε επιβλαβείς μικροοργανισμούς.

Συστήνεται ειδικά για τον καθαρισμό του προσώπου με προβλήματα ακμής, καθώς και στην περίπτωση που δεν είναι ανεκτό το σαπούνι.

Επίσης, κατάλληλο στην περίπτωση προβληματικού, μη καθαρού δέρματος, μετά από ιατρική συμβουλή.

Έχει φυσιολογικό pH, προλαμβάνοντας την αλκαλική διόγκωση του δέρματος που προκαλείται από τα συνηθισμένα σαπούνια. Δερματολογικά επιβεβαιωμένη καλή ανοχή για το δέρμα.

Συστατικά

Ειδική σύνθεση, χωρίς σάπωνες, με επιλεγμένα καθαριστικά συστατικά και 6% amphoacetate, που έχει αναπτυχθεί με βάση την επιστημονική έρευνα. Με προστατευτικούς παράγοντες όπως η αλλαντοΐνη και φυσικό ενυδατικό παράγοντα* για την προστασία του δέρματος. Χάρη στην εξισορροπημένη σύνθεσή του, εξασφαλίζεται η προστατευτική λειτουργία του δέρματος ακόμη και κατά την τακτική χρήση.

Οδηγίες Χρήσης

Χρησιμοποιείται για ντους και καθαρισμό όπως τα προϊόντα ευρείας κατανάλωσης. Στο μπάνιο, προσθέτετε EUBOS Υγρό Καθαρισμού στο νερό της μπανιέρας.

Brand:
Eubos
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν
  • Best Sellers
  • Νέα Προϊόντα
  • Δημοφιλή Προϊόντα