Korres Mountain Pepper Bergamot Coriander Eau de Toilette 50ml

5203069090646
31,30 
19,99 
Κερδίζετε: 11,31 €
Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων
Άρωμα για άνδρες, 50ml
Μεταφορικά
  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€
  • Άμεση παράδοση με ACS ή ΕΛΤΑ Courier
  • Same Day Delivery εντός Ηρακλείου Κρήτης
Τρόποι Πληρωμής
Πλεονεκτήματα

Περιγραφή

Κλασσικά αρρενωπό άρωμα με έντονο ξυλώδη χαρακτήρα.

Ιδιότητες

Το MOUNTAIN PEPPER/BERGAMOT/CORIANDER ένα διαχρονικό ανδρικό άρωμα που εκπέμπει τη στιβαρότητα του ξύλου, ανάμεσα σε νότες από Περγαμόντο, Κορίανδρο, Λεβάντα, Δαμάσκηνο και Μήλο.

Κύρια Χαρακτηριστικά

MOUNTAIN PEPPER:
To όνομα Mountain Pepper οφείλεται στην ομοιότητα των Μούρων -καρπός του τροπικού δένδρου, Litsea Cubeba- με τους μικρούς καρπούς πιπεριού. Το φρέσκο, αναζωογονητικό αιθέριο έλαιο των καρπών του δένδρου θυμίζει μία περισσότερο εκλεπτυσμένη, γλυκιά εκδοχή του αρώματος του λεμονιού.

BERGAMOT:
Το Περγαμόντο είναι το φρούτο των αντιθέσεων, γνωστό και ως ο «Πρίγκιπας των Αχλαδιών», συνδεδεμένο με τους ξένοιαστους καλοκαιρινούς, απογευματινούς περιπάτους στους αγρούς της Μεσογείου, παρά το γεγονός ότι το δένδρο ανθίζει το χειμώνα. Οι γλυκόπικρες νότες που αναδύει, εκπέμπουν ζεστασιά, ζωντάνια.

CORIANDER:
Ο Κορίανδρος, με το ξυλώδες αρωματικό προφίλ, έχει καταγραφεί ως ο μυστικός καρπός της αθανασίας, της ευτυχίας και της αγάπης στην αρχαιότητα. Οι Έλληνες τον επαίνεσαν ήδη από πολύ νωρίς, από τη 2η χιλιετία π.Χ., για το εξαίρετο άρωμά του, καλλιεργώντας τον για τη δημιουργία των αρωματικών σκευασμάτων της εποχής, σύμφωνα με γραπτές μαρτυρίες που ανακαλύφθηκαν στην Πύλο.
Συστατικά:

Συστατικά

Alcohol Denat., Parfum (Fragrance), Aqua/ Water/ Eau, Brassica Campestris (Rapeseed) Seed Oil, Citral, Citronellol, Coumarin, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Limonene, Linalool, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract.

Brand:
Korres
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν
  • Best Sellers
  • Νέα Προϊόντα
  • Δημοφιλή Προϊόντα