A.Vogel Geriaforce 50ml

7680505580103
20,00 
13,96 
Κερδίζετε: 6,04 €
Μη Διαθέσιμο
Βάμμα από φρέσκα φύλλα Ginkgo Biloba (γκίνγκο)
Μεταφορικά
  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€
  • Άμεση παράδοση με ACS ή ΕΛΤΑ Courier
  • Same Day Delivery εντός Ηρακλείου Κρήτης
Τρόποι Πληρωμής
Πλεονεκτήματα

Περιγραφή

Βοηθά στην βελτίωση της μνήμης και της περιφερειακής κυκλοφορίας, όπως ίλιγγοι, ζαλάδα, χιονίστρες και διαλείπουσα χωλότητα. Το Gingo συνταγογραφείται ευρέως για την θεραπεία της εγκεφαλικής δυσλειτουργίας που περιλαμβάνει την άνοια και την νόσο Αλτσχάιμερ. Παρεμποδίζει την συσσωμάτωση των αιμοπεταλίων, βελτιώνει την αιματική ροή στην μικροκυκλοφορία και τριχοειδή ενισχύοντας τη στυτική λειτουργία.

Συστατικά

Βάμμα φρέσκων φύλλων γκίνγκο (Gingko biloba), εκχυλισμένα σε αλκοόλη (66% κ/ο)

Οδηγίες Χρήσης

Ενήλικες: 20 με 30 σταγόνες 3 φορές την ημέρα πριν το φαγητό γενική.

Άτομα που βρίσκονται υπό φαρμακευτική αγωγή ή πάσχουν από κάποιες ασθένειες είναι απαραίτητο να παίρνουν την άδεια του θεράποντος ιατρού τους για τη λήψη βιταμινών, μετάλλων, ιχνοστοιχείων, βοτάνων, αμινοξέων, καθώς και των λοιπών συμπληρωμάτων διατροφής, σε κάθε περίπτωση.

Για εγκύους και παιδιά δεκατεσσάρων ετών και κάτω θα πρέπει να χρησιμοποιούνται τα σκευάσματα που προορίζονται μόνο για αυτές τις κατηγορίες, εκτός αν υπάρχει κάποια ειδική εντολή ιατρού.

Άτομα που τελούν υπό φαρμακευτική αγωγή ή ιατρική φροντίδα θα πρέπει να συμβουλεύονται τον θεράποντα γιατρό τους πριν τη λήψη οποιουδήποτε διατροφικού συμπληρώματος.

Brand:
A. Vogel
Τύπος Χορήγησης:
Σιρόπια/Διαλύματα
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν
  • Best Sellers
  • Νέα Προϊόντα
  • Δημοφιλή Προϊόντα