Labo Fillerina Day Cream Grade 2 SPF15 50ml

8051417205573
62,00 
39,99 
Κερδίζετε: 22,01 €
Μη Διαθέσιμο
Στάδιο 2: Μέτριες ρυτίδες και ορατή χαλάρωση της επιδερμίδας και των ιστών.
Μεταφορικά
  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€
  • Άμεση παράδοση με ACS ή ΕΛΤΑ Courier
  • Same Day Delivery εντός Ηρακλείου Κρήτης
Τρόποι Πληρωμής
Πλεονεκτήματα

Περιγραφή

Η Κρέμα Ημέρας Fillerina είναι μία καθημερινή καλλυντική περιποίηση για το γέμισμα των ρυτίδων σε όλο το πρόσωπο και λαιμό με 6 διαφορετικά υαλουρονικά οξέα και ενεργά συστατικά φυτικής προέλευσης.
 
Προσφέρει εντατική ενυδάτωση και αντιγηραντική προστασία και χρησιμοποιείται μεμονωμένα ή σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα προϊόντα Fillerina για καλύτερα αποτελέσματα.

Νέα δερμοκαλλυντική θεραπεία γεμίσματος ρυτίδων
 
Οι έρευνες που μας έφεραν στη δημιουργία της Fillerina άρχισαν το 2007. Οι ερευνητές της Labo, με την πάροδο του χρόνου, ανέπτυξαν και να βελτιστοποίησαν μία δερμοκαλλυντική θεραπεία γεμίσματος ρυτίδων για χρήση στο σπίτι, με εξωτερικές εφαρμογές ταχείας διείσδυσης.

Αποτελείται από ένα filler σε μορφή τζελ, με υψηλή περιεκτικότητα υαλουρονικών οξέων (6 διαφορετικά είδη), τα οποία παρουσιάζουν διαφορετικούς βαθμούς απορρόφησης από τα διάφορα στρώματα του δέρματος, και ένα θρεπτικό πέπλο που απλώνεται στο πρόσωπο και ολοκληρώνει τη θεραπεία.
 
Η Fillerina ενδείκνυται για το γέμισμα και τη βελτίωση των γραμμών της έκφρασης, των ρυτίδων γήρανσης και των σημείων του προσώπου που υφίστανται χαλάρωση: ζυγωματικά, ωοειδές περίγραμμα προσώπου, επιφάνεια χειλιών. Η Fillerina εφαρμόζεται, σε τοπική χρήση, μέσω ενός ειδικού απλικατέρ, το οποίο είναι απαραίτητο για την ακριβή δοσομέτρηση και τη διανομή του προϊόντος στο δέρμα.

Προκειμένου να διευκολυνθεί η δράση του παρασκευάσματος, οι ειδικοί της Labo συνιστούν την πόση 2 ποτηριών νερού, πριν την εφαρμογή του Fillerina Gel.

Brand:
Labo
Κατάλληλο για:
Αντιγήρανση
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν
  • Best Sellers
  • Νέα Προϊόντα
  • Δημοφιλή Προϊόντα