Korres Αντιηλιακό Μαλλιών Κόκκινο Αμπέλι 150ml

5203069038464
14,90 
8,04 
Κερδίζετε: 6,86 €
Μη Διαθέσιμο
Αντηλιακό μαλλιών, κόκκινο αμπέλι, για κάθε τύπο μαλλιών
Μεταφορικά
  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€
  • Άμεση παράδοση με ACS ή ΕΛΤΑ Courier
  • Same Day Delivery εντός Ηρακλείου Κρήτης
Τρόποι Πληρωμής
Πλεονεκτήματα

Περιγραφή

Αντιηλιακό μικρογαλάκτωμα με αδιάβροχο φίλτρο UV που εμποδίζει το ξεθώριασμα του χρώματος των μαλλιών. Προστασία για όλο το χρόνο.

Με βιολογικό εκχύλισμα ενεργής αλόης.

Ιδιότητες

Το κόκκινο Σταφύλι και ο Ηλίανθος προστατεύουν αποτελεσματικά από τη φωτο-οξείδωση που προκαλεί η UVA ακτινοβολία. Η ενεργή Αλόη σχηματίζει προστατευτικό φιλμ γύρω από την τρίχα,ενώ η προβιταμίνη Β5 εισχωρεί στο εσωτερικό της προσφέροντας ενυδάτωση που διαρκεί.

Κύρια Χαρακτηριστικά

Κόκκινο Αμπέλι:

Τα Σταφύλια -ειδικότερα οι κόκκινες ποικιλίες- είναι ιδιαίτερα πλούσια σε πολυφαινόλες, διαθέτοντας σημαντική αντιοξειδωτική δράση. Αντιοξειδωτικές ιδιότητες παρουσιάζει το έλαιο αλλά και οι σπόροι του Σταφυλιού, όπου βρίσκεται και το μεγαλύτερο ποσοστό πολυφαινολών. Η συνεργιστική δράση της φυσικής βιταμίνης Ε με τις πολυφαινόλες του κόκκινου Σταφυλιού προστατεύουν από τις αρνητικές επιπτώσεις του θαλασσινού νερού και της UV ακτινοβολίας. Τα υδατοδιαλυτά αντιοξειδωτικά που προκύπτουν από τον παραπάνω συνδυασμό, δημιουργούν ένα ισχυρό, αντιοξειδωτικό σύμπλεγμα, σταθερό στο νερό.

Συστατικά

Aqua/Water/Eau, Glycerin, Aloe Barbandensis Leaf Juice, PPG-26-Buteth-26, Alcohol, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Benzoate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Butylene Glycol, Caprylyl Glycol, Citral, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Extract, Isoamyl p-Methoxycinnamate, Lecithin, Limonene, Linalool, Oleyl Oleate, Panthenol, Parfum (Fragrance), PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Polyquartenium-10, Sodium Dehydroacetate, Stearamine, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Vitis Vinifera (Grape) Seed Extract.

Τρόπος Χρήσης

Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση. Ψεκάστε σε στεγνά ή νωπά μαλλιά. Χωρίς να ξεβγάλετε, χτενίστε τα μαλλιά όπως συνήθως. Κατάλληλο για καθημερινή χρήση.

Δερματολογικά ελεγμένο.

Brand:
Korres
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν
  • Best Sellers
  • Νέα Προϊόντα
  • Δημοφιλή Προϊόντα