Vican Cer'8 Kids 24τμχ

5204559030012
10,50 
5,99 
Κερδίζετε: 4,51 €
Άμεσα Διαθέσιμο
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων
Εντομοαπωθητικά αυτοκόλλητα τσιρότα για παιδιά
Μεταφορικά
  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€
  • Άμεση παράδοση με ACS ή ΕΛΤΑ Courier
  • Same Day Delivery εντός Ηρακλείου Κρήτης
Τρόποι Πληρωμής
Πλεονεκτήματα

Περιγραφή

Αρωματικά αυτοκόλλητα με μικροκάψουλες από εκχυλίσματα lemon eucalyptus και εκχύλισμα άγριας ντομάτας γνωστά από την αρχαιότητα για τις εντομοαπωθητικές τους ιδιότητες.

Ιδιότητες

Η πρωτοποριακή μορφή του προϊόντος το καθιστά μοναδικό στο είδος του. Τα συστατικά του προϊόντος δεν έρχονται σε επαφή με την επιδερμίδα ενώ η δράση τους διαρκεί σε ανοιχτό χώρο έως και 4 ώρες και σε κλειστό όλη τη νύχτα.

Για να αρχίσει η δράση του προϊόντος πρέπει να σπάσουν οι μικροκάψουλες που βρίσκονται μέσα στο αυτοκόλλητο. Μόλις αυτό γίνει αμέσως απελευθερώνεται το άρωμα και αρχίζει η δράση του. Κάθε αυτοκόλλητο δημιουργεί μια ακτίνα προστασίας γύρω του ενός μέτρου.

Το προϊόν είναι εξίσου αποτελεσματικό ακόμα κι αν αντί για το σώμα κολληθεί στα ρούχα, στο τραπέζι, το κρεβάτι, το κομοδίνο, την τσάντα κλπ.

Κύρια Χαρακτηριστικά

Είναι ιδανικό για δραστηριότητες σε εξωτερικούς χώρους, είναι ιδιαίτερα πρακτικό στη χρήση και τη μεταφορά και σας προστατεύει χωρίς να αλείφεστε, ψεκάζεστε ή λερώνεστε. Είναι ιδανικό και απόλυτα ασφαλές για παιδιά ενώ οι χαρούμενες ζωγραφιές στην επιφάνειά του κάνουν το παιδί να παίζει μαζί τους.

Brand:
Vican
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν
  • Best Sellers
  • Νέα Προϊόντα
  • Δημοφιλή Προϊόντα